Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 24 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
În Banat, Crișana, Maramureș, sudul Olteniei și al Munteniei și pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea se va menține canicularã. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã – umezealã (ITU) va depãși pragul critic de 80 de unitãți.Instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã și, mai ales dupã-amiaza și seara, local la deal și la munte, și pe spații mai mici în restul teritoriului, vor fi averse, izolat torențiale, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului și condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul Moldovei și în jurul a 35 de grade în zonele de câmpie din vest și sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo Bucuresti 24 Iunie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-24-Iunie-2016

Vineri
Vremea se va menține cãlduroasã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și depãși pragul critic de 80 de unitãți al disconfortului termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara, când vor fi posibile averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 19…20 de grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-24-Iunie-2016-ziua Temperaturi-astazi-13
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-24-Iunie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-13

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-18
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-16
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply