Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 25 Iunie 2016, vremea se va menține cãlduroasã, izolat canicularã în regiunile vestice și sudice, unde disconfortul termic va mai fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara când, pe arii restrânse, mai ales în zonele montane, precum și în centrul și în vestul teritoriului se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral și în jurul a 35 de grade, izolat în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.www.GIFCreator.me_cbcw6z Prognoza-meteo-Romania-25-Iunie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply