Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

Instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat, în cea mai mare parte a țãrii. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele montane și submontane din restul teritoriului, temperaturile vor scãdea spre valori normale la aceastã datã și vor fi înnorãri temporar accentuate, averse torențiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și cãderi de grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 25 l/mp și izolat 50…60 l/mp. În restul zonelor, vremea se va menține cãlduroasã, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturã – umezealã (ITU) se va situa în jurul pragului de 80 de unitãți. Vor fi și aici fenomene specifice instabilitãții atmosferice, dar acestea vor apãrea, pe arii mai restrânse, mai ales spre searã și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Maramureș și dealurile Crișanei și 35 de grade, izolat în Muntenia, iar cele minime se vor situa între 14 și 24 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 27 Iunie 2016Prognoza-meteo-Romania-27-Iunie-2016-

 

Luni
Vremea va fi cãlduroasã. Disconfortul termic va fi ridicat, iar în orele dupã-amiezii, indicele temperaturã – umezealã (ITU) se va situa în jurul pragului de 80 de unitãți. Cerul va fi variabil, dar noaptea, instabilitatea va fi în creștere și vor fi posibile averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-27-Iunie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-27-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-20
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-18
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply