Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
În zonele montane, precum și în Moldova, Muntenia, Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei și a Maramureșului vor fi perioade cu instabilitae atmosfericã accentuatã. Pe arii extinse se vor semnala averse torențiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și cãderi de grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp, cu precãdere în zona Carpaților Meridionali și Orientali. În restul țãrii cerul va fi variabil, iar ploile pe spații mici. În cursul nopții aria fenomenelor de instabilitate atmosfericã se va restânge treptat cãtre partea de est și sud-est a teritoriului. Valorile termice vor marca o scãdere în toatã țara, iar în vest, nord-vest și centru vor caracteriza o vreme rãcoroasã; temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 13 și 22 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 28 Iunie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-28-Iunie-2016

Marți
Vremea va deveni în general instabilã și se va rãcori simțitor. Îndeosebi dupã orele amiezii, temporar înnorãrile se vor accentua și se vor semnala averse torențiale, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor fi însemnate și vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-28-Iunie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-28-Iunie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPreccipitatii-astazi
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-19
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply