Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Iunie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 30 Iunie 2016, vremea va fi în general frumoasã, dar va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara la munte și în dealurile sudice, dar și pe litoral, unde se vor semnala ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și posibil intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade, mai scãzute în depresiuni, dar și mai ridicate pe litoral și în deltã.

In Bucuresti, vremea va deveni cãlduroasã, astfel cã temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Minima termicã va fi de 20 de grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.www.GIFCreator.me_pYCILg Prognoza-meteo-Romania-30-Iunie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply