Prognoza meteo Romania 1 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 1 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, chiar canicularã, izolat, în Lunca Dunãrii. Totodatã disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperaturã umezealã (ITU) va avea valori în jurul a 80 de unitãți local în sud și în sud-est și doar izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 24 de grade în nordul litoralului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zonele montane, dar pe spații restrânse și în rest, îndeosebi în sud și în centru. Cu totul izolat ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindinã.

Prognoza meteo Bucuresti 1 Iulie 2016

Prognoza-meteo-Romania-1-Iulie-2016-

Vineri
Vremea va fi cãlduroasã, iar indicele temperaturã umezealã (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unitãți. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 19…21 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã orele amiezii și în prima parte a nopții când vor fi condiții pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-1-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-1-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi
Precipitatii mainePrecipitatii-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply