Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 2 – 3 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, pe arii restrânse canicularã în vest și în sud. Începând cu orele prânzului disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și depãși pragul critic de 80 de unitãți în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții. Vor fi averse și cu caracter torențial, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în zonele de deal și de munte, în Oltenia și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 25…30 l/mp și va cãdea grindinã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade.

Duminica
Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere și va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi intervale de timp cu înnorãri temporar accentuate, averse care vor avea și caracter torențial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, trecãtor și cu aspect de vijelie și, pe arii restrânse, cãderi de grindinã. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe spații mai extinse, în interiorul arcului carpatic, la deal și la munte, îndeosebi în cursul zilei și în orele serii, iar în restul teritoriului se vor semnala, cu precãdere seara și noaptea. Local, cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile vestice, nordice și centrale, se vor încadra între 24 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia Românã, unde pe spații restrânse se va atinge și depãși ușor pragul de disconfort termic. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 2 – 3 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-2-3-Iulie-2016

Sambata
Vremea se va menține cãlduroasã, iar disconfortul termic accentuat. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și chiar depãși pragul critic de 80 de unitãți mai ales în centrul orașului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare spre searã și la începutul nopții când vor fi condiții pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 19…21 de grade.

Duminica
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși pragul critic de 80 de unitãți. Îndeosebi spre searã și noaptea instabilitatea atmosfericã va crește și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã și de cantitãți de apã mai însemnate. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-2-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-2-Iulie-2016-noaptea

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-3-Iulie-2016-ziua
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-3-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-1
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-1

Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply