Prognoza meteo Romania 4 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni
Instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, unde, îndeosebi în cursul zilei, vor fi perioade de timp cu înnorãri, local averse ce vor avea și caracter torențial, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și izolat grindinã. Cantitãțile de apã vor depãși local 15…20 l/mp și punctiform 35…40 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații mici. Valorile termice vor fi mai scãzute decât în intervalul precedent în majoritatea zonelor, astfel cã cele maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 31…32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 7…9 grade în depresiuni și 19…21 de grade pe litoral.

Prognoza meteo Bucuresti 4 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-4-Iulie-2016

 

Luni
Vremea va fi în general instabilã în cursul zilei. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse ce vor putea avea și caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere fațã de zilele precedente, se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

ZiuaPrognoza-meteo-Romania-4-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-4-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-2
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-2
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply