Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 5 Iulie 2016, vremea se va ameliora semnificativ în privința gradului de instabilitate atmosfericã. Totuși, vor fi unele înnorãri în prima parte a zilei în Muntenia și Oltenia, unde izolat va ploua slab, iar dupã-amiaza în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, unde pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi în multe zone mai mici decât mediile climatologice specifice la începutul lunii iulie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 10 și 18 grade, mai scãzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor fi ușor mai mici decât cele normale pentru aceastã datã calendaristicã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și condiții de ploaie slaba, trecãtoare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.www.GIFCreator.me_QYG4rR Prognoza-meteo-Romania-5-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply