Prognoza meteo Romania 6 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 6 Iulie 2016, valorile termice vor fi în creștere, în majoritatea regiunilor, dar cu precãdere în cele sudice și de sud-est, unde local vremea va deveni cãlduroasã. Instabilitatea atmosfericã, ce se va manifesta prin înnorãri, temporar accentuate, averse și cu caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, va cuprinde treptat, mai ales din a doua parte a zilei, vestul, nordul și centrul țãrii, precum și zonele montane. În restul teritoriului, astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse, noaptea. Se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate și izolat va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, unde vor crea din nou disconfort. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

In Bucuresti, vremea va deveni cãlduroasã, cu o maximã termicã în jurul valorii de 31 de grade și disconfort în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate noaptea, în special în a doua parte, când va crește probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.www.GIFCreator.me_A1Zgf0 Prognoza-meteo-Romania-6-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply