Prognoza meteo Romania 6 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 6 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și cu caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în prima parte a intervalului în vestul, nordul, centrul țãrii și la munte, apoi în regiunile estice, sudice, centrale și doar pe arii restrânse în rest. Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 25…30 l/mp și va cãdea grindinã. Valorile termice vor fi în creștere în cea mai mare parte a țãrii, cu precãdere în regiunile extracarpatice, unde local vremea va deveni cãlduroasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, unde vor crea din nou disconfort. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

Prognoza meteo Bucuresti 6 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-6-Iulie-2016-

 

Miercuri
Vremea va deveni cãlduroasã, cu o maximã termicã de 30…31 de grade și disconfort în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate noaptea, în special în a doua parte, când va crește probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-6-Iulie-2016-ziua Temperaturi-astazi-1
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-6-Iulie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-1

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-4
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-4
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply