Prognoza meteo Romania 9 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 9 Iulie 2016, in nordul, nord-estul și centrul teritoriului, precum și în toatã zona montanã vremea va fi în general instabilã; cerul va avea înnorãri temporare, mai accentuate în cursul dupã-amiezii, când pe arii relativ extinse vor fi averse și descãrcãri electrice, condiții care vor pondera valorile termice diurne. În restul teritoriului, vremea va fi cãlduroasã, mai ales în zonele de câmpie; cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilitãții atmosferice se vor semnala seara și la începutul nopții local în regiunile sud-estice. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar de scurtã duratã și în restul zonelor asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22…23 de grade în Maramureș și nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei; minimele termice se vor situa între 9…10 grade în depresiuni și 19 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre searã, când vor fi condiții pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.www.GIFCreator.me_7xH3UQ Prognoza-meteo-Romania-9-Iulie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply