Prognoza meteo Romania 9 – 10 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
În nordul, nord-estul și centrul teritoriului, precum și în toatã zona montanã vremea va fi în general instabilã; cerul va avea înnorãri temporare, mai accentuate în cursul dupã-amiezii, când pe arii relativ extinse vor fi averse și descãrcãri electrice, condiții care vor pondera valorile termice diurne. În restul teritoriului, vremea va fi cãlduroasã, mai ales în zonele de câmpie; cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilitãții atmosferice se vor semnala seara și la începutul nopții local în regiunile sud-estice. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar de scurtã duratã și în restul zonelor asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22…23 de grade în Maramureș și nordul Moldovei și 34 de grade în sudul Olteniei; minimele termice se vor situa între 9…10 grade în depresiuni și 19 grade pe litoral.

Duminică
Vremea va deveni în general frumoasã, iar în sudul și sud-vestul țãrii local se va menține cãlduroasã, în timp ce în restul zonelor valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara îndeosebi în zonele de munte și în nord-estul teritoriului, unde însã doar izolat se vor semnla ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade în Maramureș și nordul Moldovei și 33 de grade în Oltenia, iar cele minime, în general, între 9 și 19 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 9 – 10 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-9-10-Iulie-2016

Sâmbătă
Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre searã, când vor fi condiții pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-9-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-9-Iulie-2016-noaptea

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-10-Iulie-2016-ziua
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-10-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-7
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-7

Precipitatii LuniPrecipityatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply