Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 12 Iulie 2016vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, devenind canicularã și cu disconfort termic dupã-amiaza, local în regiunile vestice și sudice, dar izolat și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, mai scãzute pe litoral, unde vor fi între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 9 grade în estul Transilvaniei și 23 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri doar în a doua parte a nopții în Banat, unde izolat vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în sud-vestul și în nord-estul țãrii, dar și pe crestele montane.

In Bucuresti, vremea se va menține cãlduroasã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.www.GIFCreator.me_XApEa1 Prognoza-meteo-Romania-12-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply