Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marți
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, devenind local canicularã în zona de câmpie din Banat, Crișana și Oltenia unde va fi disconfort termic dupã-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, mai scãzute pe litoral, unde vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în a doua parte a nopții în Banat, unde izolat pot apãrea averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane și doar trecãtor în Moldova. Minimele termice se vor situa între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23 de grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo Bucuresti 12 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-12-Iulie-2016-INMh Prognoza-meteo-Romania-13-Iulie-2016-INMH

 

Marți
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-12-Iulie-2016-ziua
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-12-Iulie-2016-noaptea

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-9
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-9
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply