Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri
Vremea cãlduroasã va persista, valorile termice urmând a fi în creștere în toatã țara astfel încât canicula și disconfortul termic vor cuprinde regiunile din vestul și sud-vestul țãrii, zone unde indicele temperaturã-umezealã (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unitãți. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 37 de grade, exceptând litoralul unde vor fi între 27 și 29 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, însã cu înnorãri dupã-amiaza în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, unde, pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã. Seara, dar mai ales în cursul nopții, în vestul și nord-vestul țãrii, vor fi manifestãri specifice instabilitãții atmosferice, respectiv înnorãri, temporar accentuate, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și cu aspect de vijelie și pe arii restrânse averse. Minimele termice se vor situa între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24…25 de grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo Bucuresti 13 Iulie 2016

Prognoza-meteo-Bucuresti-13-Iulie-2016 Prognoza-meteo-Bucuresti-14-Iulie-2016-

Miercuri
Vremea va fi cãlduroasã, posibil canicularã dupã amiazã, când disconfortul termic se va accentua. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-13-Iulie-2016-ziua Temperaturi-astazi-3
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-13-Iulie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-3

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-10
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-10
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply