Prognoza meteo Romania 15 Iulie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Iulie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Iulie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 15 Iulie 2016, in Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, exceptând litoralul, va fi caniculã și disconfort termic accentuat. În restul teritoriului, vremea va în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse cu caracter torențial, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie. Local, cantitãțile de apã vor fi însemnate și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Dealurile de Vest și Transilvania și 36…37 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare canicularã, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Temperatura maximã va fi de 35…36 de grade, iar cea minimã de 19…20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi dupã-amiaza. Vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, posibil chiar cu aspect de vijelie.
www.GIFCreator.me_5kxNBh Prognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply