Prognoza meteo Romania 15 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 15 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri
În Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea, exceptând litoralul, va fi caniculã și disconfort termic accentuat. În restul teritoriului, vremea va în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse cu caracter torențial, frecvente descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie. Local, cantitãțile de apã vor fi însemnate și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Dealurile de Vest și Transilvania și 36…37 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23 de grade pe litoral.

Prognoza meteo Bucuresti 15 Iulie 2016

Prognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-Bucuresti Prognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-Avertizari Prognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-1-1

Vineri
Vremea va fi în continuare canicularã, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Temperatura maximã va fi de 35…36 de grade, iar cea minimã de 19…20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi dupã-amiaza. Vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, posibil chiar cu aspect de vijelie.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-ziua Temperaturi-astazi-5
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-15-Iulie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-5

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-12
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-12
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply