Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Iulie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Luni

În nordul, nord-estul și centrul țãrii, precum și în zonele montane vremea se va menține în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în estul Transilvaniei, în Moldova și zona Carpaților Orientali, unde cantitãțile de apã vor depãși local 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu unele înnorãri și pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, în general slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în cea mai mare parte a țãrii, însã cu viteze mai mari la munte, în sudul Olteniei și în Moldova, iar noaptea și în Dobrogea, zone unde rafalele vor depãși 55…65 km/h. Valorile de temperaturã vor fi mai coborâte decât cele din ziua precedentã în regiunile estice și sud-estice, scãderea mai accentuatã urmând a se înregistra în Moldova. Astfel cele maxime se vor încadra între 19…20 de grade în nordul Moldovei, Maramureș și estul Transilvaniei și 30 de grade în Muntenia și vestul Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

Prognoza meteo Bucuresti 18 Iulie 2016Prognoza-meteo-Romania-18-Iulie-2016

 

Luni
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a zilei când vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 18 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-18-Iulie-2016-ziua Temperaturi-astazi-7
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-18-Iulie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-7

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-14
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-14
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply