Prognoza meteo Romania 31 August 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 August 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 August 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 31 August 2016, vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor marca o ușoarã scãdere fațã de ziua precedentã. Temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale specifice sfârșitului de august.

În sud-vestul și în centrul țãrii, precum și la munte, cerul va avea unele înnorãri și pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat.

Vântul va avea intensificãri în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei și 32 de grade în sudul Olteniei. Temperaturile minime între 4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi 28…29 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

www.GIFCreator.me_Ad1G10 Prognoza-meteo-Romania-31-August-2016-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=50 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”” limit=20 paginate=true ]

 

Leave a Reply