Prognoza meteo Romania 3 – 4 Septembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Septembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea va fi în general frumoasã și caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara în zona de munte, dar și în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Oritentali și 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Duminică
Valorile termice vor mai crește ușor, astfel cã vremea va deveni deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și pe arii restrânse ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului, dupã-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, în nord-vestul și nordul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, se mențin condițiile de ceațã.

Prognoza meteo Bucuresti 3 – 4 Septembrie 2016 #RomaniaPrognoza-meteo-Bucuresti-3-4-Septembrie-2016

Sâmbătă
Vremea se va menține în general frumoasã și va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Duminică
Vremea se va menține frumoasã și caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar minima de 15…17 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-3-Septembrie-2016-ziua Temperaturi-astazi-1
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-3-Septembrie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-1

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-4-Septembrie-2016-ziua Temperaturi-maine
Noaptea Duminica Prognoza-meteo-Romania-4-Septembrie-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-1
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-Maine

LuniPrecipitatii-Luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

[tp_direct_flights_shortcodes origin=BUH title=”Zboruri ieftine din Bucuresti” limit=40 paginate=true ]

[tp_direct_flights_shortcodes origin=CLJ title=”zboruri ieftine din Cluj” limit=20 paginate=true ]

Leave a Reply