Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 6 Septembrie 2016, vremea va fi în general frumoasã și caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara în zona de munte, dar și în regiunile sudice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Oritentali și 19…20 de grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține în general frumoasã și va fi caldã pentru începutul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Septembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply