Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 9 Septembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-vestul şi sudul extrem al ţării, precum şi la munte, dar numai izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade in depresiuni si pe litoral si 33 de grade in Moldova si Muntenia. Dimineaţa şi noaptea, în zonele depresionare, vor fi condiţii de ceaţă.
www.GIFCreator.me_GqudtF

Prognoza meteo Bucuresti 9 Septembrie 2016Prognoza-meteo-Bucuresti-9-Septembrie-2016

Prognoza meteo Bucuresti Vineri

Vremea se va menţine cu mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza-meteo-Romania-9-Septembrie-2016-ziua Temperaturi-astazi-6
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-9-Septembrie-2016-noaptea Temperaturi-maine-dimineata-6

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astaziPrecipitatii-astazi-6
Precipitatii mainePrecipitatii-maine-5
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply