Prognoza meteo Romania 10 – 11 Septembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 10 – 11 Septembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în sud-vestul țãrii și la munte, unde, mai ales spre searã și la începutul nopții, pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vântul va avea ușoare intensificãri pe parcursul zilei în regiunile sudice și la munte, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

Duminică
Deși valorile termice diurne vor marca o scãdere ușoarã fațã de ziua anterioarã în majoritatea regiunilor, vremea va rãmâne deosebit de caldã pentru acestã datã. Îndeosebi ziua, vor fi înnorãri temporar accentuate în sud-vestul țãrii, iar dupã-amiaza și seara și în zona montanã, unde local vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri la munte, dar de scurtã duratã și în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.www.GIFCreator.me_LTnmiN

Prognoza meteo Bucuresti 10 – 11 Septembrie 2016 #RomaniaPrognoza-meteo-Bucuresti-10-11-Septembrie-2016-Romania

Sâmbătă
Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, apoi în general slab. Temperatura maximã va fi de 31…32 de grade, iar cea minimã de 17…18 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Duminică
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în ușoarã scãdere fațã de ziua precedentã, va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza-meteo-Romania-10-Septembrie-2016-ziua Temperaturi-astazi-7
La NoaptePrognoza-meteo-Romania-10-Septembrie-2016noaptea Temperaturi-maine-dimineata-7

Ziua Duminica Prognoza-meteo-Romania-11-Septembrie-2016-ziua Temperaturi-Duminica
Noaptea DuminicaPrognoza-meteo-Romania-11-Septembrie-2016-noaptea Temperaturi-Luni-dimineata-1

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

rainTMC
visual5hdcomplete

Precipitatii astazi – SambataPrecipitatii-astazi-7
Precipitatii maine – DuminicaPrecipitatii-maine-6

LuniPrecipitatii-Luni-1

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply