Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 1 Octombrie 2016vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit pentru prima zi a lunii octombrie, la nivelul întregii țãri. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, dar condițiile de ploaie vor fi foarte reduse. Vântul va sufla, în general, moderat în regiunile estice și slab în restul teritoriului, iar la munte, în special la înãlțimi mai mari, va avea unele intensificãri.Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade pe litoral și 27…28 de grade în Câmpia Românã, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scãzute, pânã la 3…4 grade, în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est, sud-est și izolat în depresiunile din restul teritoriului, va fi ceațã.

In Bucurestivremea va fi în continuare frumoasã și mai caldã decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil și vântul, în general slab. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 10…12 grade. Spre sfârșitul intervalului, va crește probabilitatea de apariție a ceții.

Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply