Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Septembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 4 Octombrie 2016vremea va continua sã se rãceascã în cea mai mare parte a țãrii, dar în special în vest, nord-vest și centru, precum și la munte, unde se vor înregistra valori termice mult mai scãzute decât cele normale la începutul lunii octombrie. Cerul va avea înnorãri temporare, în majoritatea zonelor vor fi ploi pe arii relativ extinse și izolat în cantitãți însemnate, exceptând partea de sud a teritoriului unde doar local va ploua slab. În zona montanã vor fi precipitații mixte ziua, însã noaptea, mai ales în masivele înalte, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, ușor mai ridicate în sudul extrem și în sud-est, iar cele minime se vor situa între 3 și 13 grade.

In Bucurestiregimul termic va fi caracterizat de valori în scãdere ușoarã, dar apropiate de cele normale la începutul lunii octombrie. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply