Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Joi
Vremea va fi rece pentru aceastã datã, chiar deosebit de rece în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în Maramureș, nord-vestul Transilvaniei și în Crișana și local în Banat, iar cantitãțile de apã vor depãși pe arii restrânse 20…25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile și în special la altitudini mai mari în zona Carpaților Occidentali și în partea de nord a Carpaților Orientali se va depune strat nou de zãpadã. Trecãtor și izolat, precipitațiile mixte își pot face apariția și în zonele mai joase de relief din aceastã parte a țãrii. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, mai ales seara și noaptea, când în sud și sud-est trecãtor și izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi în cursul zilei în vest, nord-vest și la munte și doar pe spații mici în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade, mai ridicate în Dobrogea pana la 13 grade pe litoral. Izolat, se va produce brumã.Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti 6 Octombrie 2016Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Bucuresti Joi

Vremea se va menține rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare, mai ales în a doua parte a intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)
La NoaptePrognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)
Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Precipitatii astaziPrognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)
Precipitatii si temperaturi maine Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today) Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply