Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 7 Octombrie 2016deși valorile termice diurne vor fi în creștere ușoarã în majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, îndeosebi în vest, nord și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, ușor mai mici în depresiuni, unde vor fi condiții de brumã, dar și mai mari în sud-est, pânã în jurul a 14 grade pe litoral. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și va ploua ziua, local în nord-vestul și nordul țãrii și numai izolat în rest, iar spre searã și noaptea, pe arii extinse în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, local în Moldova, pe spații mici în Transilvania și izolat în restul teritoriului. În special în sud-est se vor înregistra cantitãți de apã însemnate, de peste 25…30 l/mp. La munte, ziua vor predomina ninsorile, iar noaptea vor fi precipitații mixte, ce se pot semnala trecãtor și în orele dimineții, în zonele mai joase de relief din nord și nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte, iar în a doua parte a intervalului și în regiunile extracarpatice.

In Bucurestivalorile termice, deși în creștere ușoarã fațã de intervalul anterior, se vor menține mai mici fațã de cele normale pentru aceastã datã. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 9…10 grade. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate seara și noaptea, când temporar va ploua. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului.

Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply