Prognoza meteo Romania 8 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Octombrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 8 Octombrie 2016valorile termice se vor situa sub cele climatologic normale pentru aceastã perioadã și vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru aceastã datã, în special în regiunile estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei când va ploua pe arii relativ extinse în jumãtatea de est a țãrii și doar izolat, posibil, în restul teritoriului. La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare și izolat condiții de polei. Cu precãdere în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificãri în estul și în sud-estul teritoriului, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 17 grade, iar cele minime între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade pe litoral. În nordul, în centrul țãrii, precum și în zona deluroasã din restul teritoriului, local, se va produce brumã.

In Bucurestivalorile termice vor fi mai mici decât cele normale pentru aceastã perioadã. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar minima de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei, când trecãtor va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 8 Octombrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply