Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 28 Octombrie 2016vremea se va menține rece pentru aceastã datã, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade.

În cursul zilei, înnorãrile vor fi mai persistente în sud și parțial în centru, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnițã, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Seara și noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua în nordul țãrii, unde local va ploua. La munte, dar posibil spre sfârșitul intervalului și în Maramureș, nord-estul Transilvaniei și dealurile subcarpatice ale Moldovei precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe litoral și mai susținute, în cursul nopții, la munte. Vor fi condiții de brumã, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineața, izolat se va semnala ceațã.

In Bucurestivremea se va menține deosebit de rece pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-28-octombrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply