Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 28 Octombrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât ar fi normal la aceastã datã, în special în jumãtatea de sud-est a țãrii. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri în jumãtatea de sud a teritoriului, dar și în regiunile estice; izolat va ploua slab în sud-vest, iar în rest vor fi condiții de burnițã. Pe timpul nopții înnorãrile vor cuprinde nordul și centrul, iar precipitațiile se vor semnala local în zona Carpaților Orientali, unde la peste 1500 m altitudine vor predomina ninsorile. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificãri local în sud-est, mai ales spre sfârșitul intervalului când în zona montanã va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade. Dimineața izolat va fi ceațã, iar spre sfârșitul nopții în centru și în sud vor fi condiții de brumã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 28 Octombrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-28-octombrie-2016

Prognoza meteo Bucuresti Vineri

Vremea se va menține mult mai rece decât ar fi normal în aceastã perioadã din an. Cerul va avea înnorãri în cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimã va fi de 1…3 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-28-octombrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-28-octombrie-2016-noaptea emperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-vineri
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-vineri temperaturi-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply