Prognoza meteo Romania 30 – 31 Octombrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 – 31 Octombrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 – 31 Octombrie 2016

Vremea Duminica

Duminica 30 Octombrie 2016cerul va fi temporar noros și se vor semnala precipitații. Acestea vor fi mai ales sub formã de ninsoare, pe arii relativ extinse în zona montanã, predominant ploi și lapovițã în Maramureș și pe arii restrânse în Transilvania și Moldova și numai ploi, izolat, în celelalte regiuni.

Vântul va avea intensificãri temporare în cea mai mare parte a țãrii, cu viteze la rafalã de 50…60 km/h, iar în zona Carpaților Meridionali și Orientali, rafalele vor depãși 60…80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. Noaptea vor fi condiții de brumã.

In Bucurestivalorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va avea înnorãri, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 1…4 grade.Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-30-octombrie-2016-ziua prognoza-meteo-romania-30-octombrie-2016-noaptea
Vremea Luni

Luni 31 Octombrie 2016vremea se va rãci. Cerul va avea înnorãri și vor fi precipitații slabe, local în jumãtatea de nord a țãrii și pe spații mici în rest. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și predominant sub formã de ploaie în restul teritoriului.

Vântul va avea intensificãri temporare mai ales în nord, nord-est și centru, unde vitezele la rafalã vor atinge 50…60 km/h, iar în zona Carpaților Meridionali și Orientali, rafalele vor depãși 60…80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 4 grade. Noaptea și dimineața vor fi condiții de brumã.

In Bucuresticerul va avea înnorãri temporare, iar seara și noaptea trecãtor sunt posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…13 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 1 grad.Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-31-octombrie-2016

 

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply