Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 1 Noiembrie 2016vremea va fi rece pentru aceastã datã, temperaturile maxime urmând a se încadra, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și 4 grade, ușor mai ridicate doar în Dealurile de Vest.

În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații slabe în centrul și estul teritoriului. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte, local în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formã de ploaie, pe arii restrânse în Dobrogea și în Muntenia. Noaptea, cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi în extremitatea nord-vesticã a țãrii, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã, dar și în regiunile estice. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã și de brumã.

In Bucurestivremea va fi rece pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul a 11 grade, iar cea minimã va fi de -1…1 grad. Cerul va avea unele înnorãri ziua, când vor fi posibile ploi slabe, trecãtoare, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-1-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply