Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Marti

Vremea va fi rece pentru aceastã datã, temperaturile maxime urmând a se încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade.

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în centrul și estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte, în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formã de ploaie în Dobrogea. Noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a țãrii și doar în extremitatea nordicã va fi mai mult noros și izolat vor mai fi condiții pentru precipitații slabe, ploi în zonele joase de relief și predominant ninsori în nordul Carpaților Orientali.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Pe arii restrânse se va produce brumã, iar în zonele joase de relief, în special spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 1 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-1-noiembrie-2016 prognoza-meteo-bucuresti-2-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Marti

Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 0…2 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Noaptea vor fi condiții de brumã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-1-noiembrie-2016-ziua temperaturi-marti
La Noapteprognoza-meteo-romania-1-noiembrie-2016-noaptea temperatiri-miercuri-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-marti1
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-miercuritemperaturi-miercuri
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply