Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 2 Noiembrie 2016vremea se va încãlzi fațã de intervalul precedent în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țãrii, înnorãrile se vor accentua și, mai ales în cursul nopții, local va ploua. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre sfârșitul intervalului, când doar izolat va ploua slab.

Vântul va avea intensificãri în zona de munte, dar temporar și la cote mai reduse și în vestul și sud-estul țãrii. Temperaturile maxime vor avea valori de la 8…9 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, pânã la 15…16 grade în Banat, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 9 grade. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivalorile termice vor marca o creștere ușoarã fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-2-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply