Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Miercuri

Vremea se va încãlzi fațã de intervalul precedent în toate regiunile, valorile termice urmând a fi în general ușor mai ridicate decât cele climatologic specifice aceastei perioade în jumãtatea de sud a țãrii și apropiate de mediile multianuale în restul teritoriului.

Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud-vest, iar cele minime între 1 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales în prima parte a zilei în nord și nord-est, unde trecãtor și pe suprafețe mici vor mai fi precipitații slabe, predominat ninsori în zona de nord a Carpaților Orientali și ploi în zonele mai joase de relief din Moldova. Spre searã și în cursul nopții nebulozitatea se va accentua treptat în majoritatea regiunilor, începând cu cele din partea de vest și nord-vest și va ploua slab în Banat, local în Crișana, Transilvania și Oltenia, pe arii restrânse în Muntenia și Moldova, în timp ce la munte local se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va avea intensificãri în zona de munte, dar temporar și la cote mai reduse și în vestul și sud-estul țãrii. Dimineața vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 2 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-2-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Miercuri

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-2-noiembrie-2016-ziua temperaturi-miercuri
La Noapteprognoza-meteo-romania-2-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-joi-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-miercuri
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-joi
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply