Prognoza meteo Romania 3 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 3 Noiembrie 2016valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã și se vor apropia de cele normale pentru acestã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar minimele între -5 și 8 grade. În jumãtatea sudicã a țãrii cerul va fi mai mult noros ziua și în prima parte a nopții când pe arii relativ extinse va ploua slab. Spre dimineațã, cerul va deveni variabil spre parțial noros. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, local se vor semnala precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și la cote mai reduse și în celelalte zone. Spre sfârșitul nopții, în vest, centru și nord, local se va produce brumã și pe suprafețe mici va fi ceațã.

In Bucurestivalorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã și vor fi apropiate de cele normale pentru acestã perioadã a anului. Ziua și în prima parte a nopții cerul va fi înnorat și temporar va ploua slab. Spre dimineațã, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-3-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply