Prognoza meteo Romania 3 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 3 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Joi

Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã și se vor apropia de cele normale pentru acestã perioadã. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar minimele între -5 și 8 grade, cele mai scãzute fiind în depresiuni. În jumãtatea sudicã a țãrii cerul va fi mai mult noros, ziua și în prima parte a nopții, când pe arii relativ extinse va ploua slab. Spre dimineațã, cerul va deveni variabil spre parțial noros. În zona de munte, local se vor semnala precipitații mixte. În regiunile nordice, înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar temporar și la cote mai reduse și în celelalte zone. Noaptea, în vest, centru și nord, treptat se va forma brumã, iar pe suprafețe mici va fi ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 3 Noiembrie 2016Prognoza meteo Bucuresti 3 Noiembrie 2016
Prognoza meteo Bucuresti Joi

Valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã și vor fi apropiate de cele normale pentru acestã perioadã a anului. Ziua și în prima parte a nopții cerul va fi înnorat și temporar va ploua slab. Spre dimineațã, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziuaprognoza-meteo-romania-3-noiembrie-2016-ziua temperaturi-joi
La Noapteprognoza-meteo-romania-3-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-vineri-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-joi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-vineri temperaturi-vineri
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply