Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

Temperatura aerului va avea valori mai scãzute decât cele din intervalul precedent, sub cele normale la aceastã datã – în majoritatea regiunilor. Maximele se vor încadra între 4 și 12 grade, iar minimele vor fi de la -8 grade în estul Transilvaniei, pânã la 7…8 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în sudul și sud-estul țãrii, dar și în zona montanã, unde, doar izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare la munte și ploaie, în rest.

Vântul va sufla slab pânã la moderat cu unele intensificãri la altitudini mari, iar noaptea și în sudul Banatului și în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul nopții, local în vestul, nordul și centrul țãrii și pe spații restrânse în sud și în est, se va produce brumã. Va fi și ceațã, cu precãdere în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineților.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 4 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-4-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Vineri

Cerul va fi temporar noros. Vor fi condiții de ceațã, în primele ore ale zilei și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-4-noiembrie-2016-ziua temperaturi-vineri
La Noapteprognoza-meteo-romania-4-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-sambata-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-vineri
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-sambatatemperaturi-sambata
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply