Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 5 Noiembrie 2016vremea se va încãlzi, devenind caldã pentru aceastã datã, în partea de vest a țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în zonele sudice și de rãsãrit. Izolat, în jumãtatea de sud a Moldovei, Dobrogea și Bãrãgan, vor fi ploi slabe. Noaptea, nebulozitatea va cuprinde majoritatea regiunilor și va ploua slab în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și Oltenia și izolat în nord-vestul și nordul Munteniei. În Munții Banatului, la altitudini mari, trecãtor va mai fi lapovițã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi, în a doua parte a intervalului, în zona montanã înaltã, dar temporar și la cote mai reduse și în Câmpia de Vest și în partea de sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã la -3…-4 grade, unde se va mai produce brumã. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã.

In Bucurestivremea se va încãlzi, fațã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. În orele dimineților, vor fi condiții de ceațã. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 4 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-5-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply