Prognoza meteo Romania 5 – 6 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata
Vremea se va încãlzi, devenind caldã pentru aceastã datã, în partea de vest a țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în zonele sudice și de rãsãrit. Izolat, în jumãtatea de sud a Moldovei, Dobrogea și Bãrãgan, vor fi ploi slabe. Noaptea, nebulozitatea va cuprinde majoritatea regiunilor și va ploua slab în Banat, Crișana, Maramureș, local în Transilvania și Oltenia și izolat în nord-vestul și nordul Munteniei. În Munții Banatului, la altitudini mari, trecãtor va mai fi lapovițã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi, în a doua parte a intervalului, în zona montanã înaltã, dar temporar și la cote mai reduse și în Câmpia de Vest și în partea de sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã la -3…-4 grade, unde se va mai produce brumã. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã. Prognoza meteo Romania

Duminica
Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind mult mai caldã decât ar fi normal pentru aceastã datã, îndeosebi în vestul și sud-estul teritoriului. Cerul va avea înnorãri temporare și va ploua, în general slab, local în vestul, centrul și nordul țãrii și izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, pânã la tare pe creste, precum și în Câmpia de Vest, mai ales în a doua parte a intervalului, dar și temporar și la cote mai reduse, și în regiunile centrale și estice. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici în zonele joase de relief va fi ceațã.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9…10 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 21 de grade în Banat, iar cele minime între 6 și 16 grade, ușor mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 5 – 6 Noiembrie 2016 #Romaniaprognoza-meteo-bucuresti-5-6-noiembrie-2016-romania

Sambata
Vremea se va încãlzi, fațã de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. În orele dimineților, vor fi condiții de ceațã. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 4 grade.

Duminica
Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind mai caldã decât ar fi normal în aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambataprognoza-meteo-romania-5-noiembrie-2016-ziua temperaturi-sambata
La Noapteprognoza-meteo-romania-5-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-duminica-dimineata

Ziua Duminica prognoza-meteo-romania-6-noiembrie-2016-ziua temperaturi-duminica
Noaptea Duminicaprognoza-meteo-romania-6-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-luni-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – Sambataprecipitatii-sambata
Precipitatii maine – Duminicaprecipitatii-duminica

Precipitatii Luniprecipitatii-luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply