Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 7 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni

Valorile termice vor marca o scãdere în vestul și nord-vestul țãrii, devenind apropiate de cele normale ale perioadei, în timp ce în restul zonelor temperaturile vor continua sã creascã, astfel cã vor caracteriza o vreme deosebit de caldã pentru aceastã datã. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar în vest, centru și nord local va ploua în general slab. Începând cu orele serii înnorãrile se vor accentua în majoritatea zonelor; noaptea va ploua pe arii extinse în regiunile sudice și sud-estice și local în rest. Vor fi posibile descãrcãri electrice. Cu precãdere în Oltenia, cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp, iar la munte, în special în Carpații Meridionali, în a doua parte a nopții precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea intensificãri locale, temporare în cea mai mare parte a țãrii, iar în zona montanã înaltã va continua sã sufle tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11…12 grade în Maramureș, Crișana și estul Transilvaniei și 21…22 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 12 grade pe litoral. Dimineața, în sudul țãrii, pe spații mici va fi ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 7 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-7-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Luni

Valorile termice vor continua sã creascã, vremea devenind deosebit de caldã pentru prima decadã de noiembrie. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare. Noaptea, nebulozitatea se va accentua și va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã în jurul a 9 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-7-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-7-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-marti-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-maine temperaturi-marti
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply