Prognoza meteo Romania 8 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 8 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Marti

Rãcirea vremii va continua în majoritatea zonelor, iar în sud, în centru și în est va fi semnificativã. Cerul va fi noros și va ploua în cea mai mare parte a țãrii; ploile vor fi mai frecvente și mai importante cantitativ în jumãtatea de sud-est, unde local se vor cumula peste 20…25 l/mp. În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, mai ridicate în extremitatea de sud-est, spre 18 grade; minimele termice vor fi cuprinse între 0 și 8 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 8 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-8-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Marti

Vremea se va rãci accentuat. Înnorãrile vor fi persistente și va ploua, în general moderat cantitativ. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 6…7 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-8-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-8-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-mainetemperaturi-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply