Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 10 Noiembrie 2016valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, mai ales sub formã de ninsoare la munte, sub formã de ploaie în regiunile sudice și sud-estice și doar pe arii restrânse, predominant sub formã de ploaie și lapovițã, în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în prima parte a intervalului și în Dobrogea și local în Moldova, iar noaptea și în Oltenia.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -2 și 8 grade. La sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivalorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va avea înnorãri, iar la începutul zilei și pe parcursul nopții, temporar va ploua.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-10-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply