Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 11 Noiembrie 2016valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată, în jumătatea de sud și mai scăzute, în cea de nord. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și vor cădea precipitații slabe, mixte în Maramureş şi în zona de munte şi ploi, local în sud-est şi izolat în rest. Noaptea, înnorările vor cuprinde cea mai mare parte a ţării şi vor predomina ploile, pe arii extinse în Banat şi Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania şi izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în vest şi sud.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiuni și 14 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -6 grade.

In Bucuresticerul va fi temporar noros în cursul zilei, apoi înnorările se vor accentua și, cel mai probabil către sfârșitul nopții, va ploua. Vântul va sufla, în general, moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.
Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-11-noiembrie-2016

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply