Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 11 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

Pe parcursul zilei, valorile termice, în creștere ușoarã fațã de intervalul precedent, se vor situa în jurul celor normale în a doua decadã a lunii noiembrie; cerul va fi variabil spre parțial noros, în primele ore izolat va fi ceațã, în sud-est vor fi posibile ploi slabe sau burnițã, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade. Începând de seara, însã, aria de nebulozitate se va extinde și va cuprinde toatã țara; va ploua pe arii extinse în vest și în sud-vest, unde se vor cumula în medie 10…15 l/mp, apoi local și în restul teritoriului. În Munții Banatului și în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile.

Vântul se va intensifica în vest, în sud și în centru, iar viteze mai mari, izolat de peste 60 km/h, vor fi în sudul Banatului și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6…-4 grade în estul Transilvaniei și 8…9 grade în Banat.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 11 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-11-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Vineri

În cursul zilei, vremea va fi în general frumoasã, cu cer variabil, vânt slab și o temperaturã maximã în jurul a 12 grade. Apoi cerul se va înnora, în a doua parte a nopții va ploua, iar vântul va deveni în general moderat. Temperatura minimã va fi de 3…4 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-11-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-11-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-maine temperaturi-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply