Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 12 Noiembrie 2016vremea va fi în general închisã, cu precipitații în toatã țara. Ziua vor fi ploi pe arii extinse și local însemnate cantitativ, iar noaptea în vest, în centru și în nord, ploile se vor transforma în lapovițã și ninsoare. În cursul dupã-amiezei, în regiunile sud-estice, se vor semnala descãrcãri electrice. În zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zãpadã.

Vântul va avea intensificãri în toate regiunile, cu viteze ce vor depãși la rafalã 60 km/h, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2…3 grade în nordul extrem al Moldovei și 16…17 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între -2 și 9 grade.

In Bucuresticerul va avea înnorãri accentuate, temporar va ploua, iar în a doua parte a zilei vor posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri mai ales noaptea. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-12noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply