Prognoza meteo Romania 12 – 13 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 12 – 13 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata
Cerul va prezenta înnorãri accentuate și va ploua. Local, cantitãțile de apã vor depãși 20 l/mp și pe arii restrânse, 30…40 l/mp. În cursul dupã-amiezii, în regiunile sud-estice, se vor semnala descãrcãri electrice, iar în zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zãpadã. Noaptea, în vest, în centru și în nord, ploile se vor transforma în lapovițã și ninsoare.

Vântul va avea intensificãri în toate regiunile, cu viteze ce vor depãși la rafalã 60 km/h, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi de la 3…4 grade în estul Transilvaniei și nordul extrem al Moldovei, pânã la 16…17 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime se vor încadra între -2 și 8 grade, mai ridicate pe litoral.Prognoza meteo

Duminica
Vremea va deveni deosebit de rece, în majoritatea zonelor. În cursul zilei, cerul va avea înnorãri în vestul, centrul și nordul țãrii, unde vor fi precipitații mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare, precum și la munte, unde va continua sã ningã viscolit. În nordul Moldovei și zona Carpaților Orientali, cantitãțile de apã vor mai depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile precipitații slabe. Noaptea, cerul va deveni variabil, iar ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse la munte și în nordul Moldovei.

Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în sud, în est și la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime în general între -7 și 2 grade. Noaptea, izolat vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 12 – 13 Noiembrie 2016 #Romaniaprognoza-meteo-bucuresti-12-13-noiembrie-2016

Sambata
Temporar, cerul va avea înnorãri accentuate și va ploua, îndeosebi dupã-amiazã și seara, când vor posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificãri, mai ales noaptea. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 7…8 grade.

 Duminica
Vremea se va rãci, fațã de intervalul precedent. Pe parcursul zilei vor mai fi înnorãri temporare, iar vântul va continua sã prezinte intensificãri. Noaptea, cerul se va degaja treptat și vântul va slãbi din intensitate. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambataprognoza-meteo-romania-12-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-12-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-duminica-dimineata

Ziua Duminica prognoza-meteo-romania-13-noiembrie-2016-ziua temperaturi-duminica
Noaptea Duminicaprognoza-meteo-romania-13-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-luni-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – Sambataprecipitatii-astazi
Precipitatii maine – Duminicaprecipitatii-maine

Precipitatii Luniprecipitatii-luni

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply