Prognoza meteo Romania 13 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 13 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceastã datã în cea mai mare parte a zilei. În nordul, centrul, estul țãrii și la munte cerul va fi mai mult noros și mai ales ziua, local, va ninge slab. În restul teritoriului înnorãrile vor fi trecãtoare și doar izolat vor fi posibile fulguieli.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificãri, îndeosebi în prima parte a zilei, în regiunile estice, cu precãdere în Moldova, unde la rafalã se vor depãși viteze de 55…60 km/h, și la munte, unde pe creste va sufla cu peste 90 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 și 6 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. Spre dimineațã, în regiunile intracarpatice, izolat, se va forma ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 14 Noiembrie 2016Prognoza meteo Bucuresti 14 Noiembrie 2016
Prognoza meteo Bucuresti Luni

Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dimineața și din nou seara și în cursul nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -2 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-14-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-14-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-maine temperaturi-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply