Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 15 Noiembrie 2016valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date și vor caracteriza o vreme deosebit de rece la nivelul întregii țãri.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice, estice și la munte, unde doar pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în jumãtatea de sud a Moldovei, estul Munteniei și Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -12 și -2 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni. Pe spații mici, în special în zonele joase din nord și centru, va fi ceațã.

In Bucurestivremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima jumãtate a zilei. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de de -4…-1 grad.

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply